Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: استان یزد به عنوان یکی از استان‌های دارنده بالاترین تراکم جمعیتی در زمینه اتباع بیگانه به علت شرایط خاص اقلیمی شناخته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از یزدآوا؛ مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور صبح امروز در دومین همایش سالانه دفاتر ادارات کل امور اتباع و مهاجرین خارجی سراسر کشور و کمیساریای سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، اظهار داشت: سازمان کمیسیاریای پناهندگان سازمان ملل جزء بهترین نهاد سازمان ملل است که با نگاه بشردوستانه در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد محمدی‌فر گفت: ما به این باور رسیده ایم که کمیسیاریای پناهندگان سازمان ملل در جمهوری اسلامی بسیار زیاد همگام با ما در حال حرکت است و خوشبختانه به همین دلیل توانسته‌ایم اقدامات بسیار موثری را در کشور انجام دهیم.

وی با بیان اینکه بیش از 3 میلیون نفر جمعیت مهاجر و پناهنده در کشور ایران وجود دارد، افزود: سیل انبوهی از این جمعیت به طور عمده از کشور افغانستان هستند اما از کشورهای عراق، پاکستان، بنگلادش و ... نیز در کشور ما حضور دارند.

محمدی‌فر در بخشی از سخنان خود ادامه داد: وضعیت کشور افغانستان امروزه به گونه‌ای است که با خیل عظیمی از حرکت جمعیت از این کشور به سمت کشور ایران مواجه هستیم.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور افزود: استان یزد به عنوان یکی از استان‌های دارنده بالاترین تراکم جمعیتی در زمینه اتباع بیگانه به علت شرایط خاص اقلیمی شناخته شده است و استان یزد تلاش‌های دلسوزانه‌ای در زمینه اتباع بیگانه دارد.

این مسئول تصریح کرد: ما در سه حوزه بهداشت، آموزش و بهبود به عنوان اولویت‌ها برای پناهندگان تلاش‌های ویژه ای را متمرکز کرده‌ و تلاش داریم در این سه حوزه بر روی خدمات رسانی بیشتر تمرکز شود.

وی خاطرنشان کرد: کار در حوزه بهداشت و سلامت ضرورتی اساسی دارد؛ چرا که استانداردهای بهداشتی و سلامتی در بین این اتباع بسیار پایین است و معمولا برابر اعلام متخصصان در حوزه بهداشت، این قشر با بیماری‌ها و مسائل سوء بهداشتی مواجه هستند که نیاز به خدمات ویژه دارند و پایین بودن قدرت اقتصادی آنها این افراد را از درمان نیز دور نگاه داشته است.

محمدی فر ادامه داد: خوشبختانه طی دو سال گذشته بی نظیرترین طرح‌های دنیا به نام بیمه سلامت به اجرا درآمده است که از جمله طرح‌هایی است که در کشور ما اجرا شد و این طرح در دنیا بی‌نظیر و باعث افتخار ما است که در کشوری زندگی می‌کنیم که این خدمات انسان دوستانه را ارائه می‌دهد.

مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور عنوان کرد: امسال در ادامه تکمیل طرح بیمه سلامت توانستیم با کمک سایرین طول بیمه را نیز از پنج ماه به یک سال برسانیم و تا پایان 2017 میلادی شرایط بیمه را ادامه خواهیم داد.

وی ادامه داد: در بحث حوزه آموزش به عنوان یکی از موضوعات اساسی یک اقدام بی‌نظیر در دنیا در اجرای فرمان مقام معظم رهبری اجرا شد که طی دو سال گذشته 77 هزار دانش آموزی که پدران و مادران آنها غیرمجاز بودند، در مدارس ثبت‌نام و مشغول تحصیل شدند.

این مسئول در خصوص موضوع معیشت اتباع بیگانه اظهار کرد: موضوع معیشت و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر اتباع خارجی از اولویت سوم ما است که در این راستا ارائه کمک‌های نقدی برای اقشار آسیب‌پذیر فاقد درآمد پیش‌بینی شده همچنین تلاش شده زنان سرپرست خانوار توانمند شوند.

محمدی‌فر خاطرنشان کرد: تلاش شده است علاوه بر اقداماتی که در کنار این سه اولویت انجام شده است ، خدمات عمرانی نظیر بهسازی و ایجاد امکانات رفاهی بیشتر در خصوص رفاه حال اتباع بیگانه در مهمانشهرها نیز مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۵۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

ماده ۱۱ قانون سه بند دارد که مربوط به حوزه کاری اتباع خارجی است. بر اساس بند «ب» این ماده قانونی، وزارت کار و امور اجتماعی موظف است درآمد حاصل از صدور و تمدید پروانه کار اتباع خارجی در ایران را براساس تعرفه‌ای که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد، وصول و به حساب درآمد عمومی واریز کند.

کارکنان محلی و ماموران خدماتی اعزامی نمایندگی‌های سیاسی خارجی که در نمایندگی‌های مربوط اشتغال دارند، مشروط به رعایت عمل متقابل توسط کشور مذکور از پرداخت وجوه فوق مستثنی هستند.

در بند (ج) این ماده قانونی آمده است که به‌منظور جلوگیری از حضور نیروی کار غیرمجاز خارجی در بازار کار کشور، وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی مکلف است کارفرمایانی که اتباع خارجی فاقد پروانه را به کار می‌گیرند بابت هر روز اشتغال غیر مجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه کند و در صورت تکرار تخلف این جریمه ۲ برابر خواهد شد.

برپایه این گزارش، درآمد حاصله به درآمد عمومی (نزد خزانه داری کل) واریز خواهد شد. کارفرمایان مذکور در صورت اعتراض می‌توانند در محاکم صالحه طرح دعوی کنند. در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، تعقیب کیفری براساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوب ۲۹ آبان ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارفرمایان استخدام کننده افغانستانی‌ها بخوانند/ جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز چند؟
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • جریمه به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام شد
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت