Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس باقری‌ مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران، در گفت‌ و گو با خبرنگارحوزه آموزش و پرورشگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: در حال حاضر در شهر تهران تعداد آموزگاران‌ کمتر از نیاز واقعی است و خوشبختانه‌ تعداد زیادی‌ درخواست‌ از شهرستان‌های سراسر کشور برای انتقالی‌ به تهران داریم و این موارد بخشی از نیازهای‌ ما را در راستای کمبود‌ نیرو‌ را جبران می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‌ بیان کرد: یکی از درخواست‌های‌ معلمان‌ انتقالی‌ آنها‌ به مناطق شمالی شهر تهران‌ است و همین مسئله‌ باعث‌ ایجاد یک تعادل‌ در زمینه‌ توزیع نیروی انسانی‌ و معلمان‌ درسطح مدارس شهر تهران‌ می‌شود.

برای آغاز سال تحصیلی جدید‌ با مشکلی روبرو نیستیم‌

باقری‌ عنوان کرد: فضای آموزشی‌ تهران به طور کلی مناسب نبوده اما برای آغاز سال تحصیلی جدید‌ با مشکل خاصی‌ روبرو نیستیم‌، متأسفانه باید بگویم‌ که تهران کمترین‌ فضای آموزشی را نسبت به سایر استان‌ها به دلیل تراکم زیاد و نبود زمین خالی دارد و میانگین‌ دانش‌آموزان در کلاس‌های درس‌ 30.6 است که باید‌ این عدد به کمتر از 30 برسد‌.

وی با بیان اینکه ساختمان‌هایی با قدمت بالای 40 سال در سطح شهر تهران‌ وجود دارد، افزود: یکسری‌ از ساختمان‌های مدارس‌ عمری 80 ساله‌ دارند‌ که به طور کلی‌ در سطح استان تهران 800 مدرسه‌ بالای 40 سال وجود دارد که همه آنها باید تخریب‌ و بازسازی‌ شود.

وی یادآور شد: برخی از مسئولان و نمایندگان مناطق خاصی از تهران را می‌بینند و به این 800 مدرسه قدیمی‌ و ناایمن‌ هیچ توجهی ندارند‌.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با تمام مشکلات‌ مدیران مدارس‌ تمام تلاش خود را کرده تا فضای آموزشی برای تحصیلی‌ جدید آماده پذیرایی از دانش‌آموزان شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد محمدی بعدازظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: ۲۷ اردیبهشت ماه شاهد برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان خواهیم بود که در محل دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: در آستانه برگزاری این جشنواره جمعه همایش پیاده روی برگزار شده و هفته آینده نیز برنامه های متنوعی در آستانه برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز برگزار خواهد شد.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل افزود: همزمان با برگزاری این جشنواره افتتاح دو مدرسه ۶ کلاسه و ۹ کلاسه را در اردبیل و گرمی شاهد خواهیم بود.

محمدی بیان کرد: مدرسه شهید غفاری نوران در ۶ کلاس در این ایام افتتاح می شود تا دانش آموزان در فضایی مناسب تر تحصیل خود را انجام دهند.

وی گفت: مدرسه ۹ کلاسه تندگویان گرمی نیز همزمان با برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: برای جشنواره امسال برنامه های مختلفی تدارک دیده شده و با دعوت از صاحبان کارخانه ها و بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی و صنعتی همچنین بهره گیری از ظرفیت سازمان نظام مهندسی، نظام پزشکی، نهادها، سازمان ها و موسسات دولتی و غیردولتی در قالب مشارکت اجتماعی آنها را به ساخت و تجهیز مدارس ترغیب و تشویق خواهیم کرد.

محمدی هزینه سنگین ساخت مدرسه را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه برخی خیرین و مجموعه های همراه نوسازی توان ساخت یک مدرسه را ندارند تلاش می کنیم تا آنها را به پرداخت هزینه ساخت یک مترمربع مدرسه و یا خرید میز، صندلی، کامپیوتر، لپ تاب و سایر محصولات مدرسه ترغیب کنیم.

وی با اشاره به پائین بودن سرانه فضای آموزشی در پنج شهرستان اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال و اصلاندوز تصریح کرد: برای کاستن از این دغدغه ها ساخت دو هزار کلاس درس در قالب سند توسعه فضاهای آموزشی در استان پیش بینی شده که عمده این مدارس به شکل مجتمع آموزشی احداث و تحویل آموزش و پرورش می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل خاطرنشان کرد: ۵۰۰ کلاس درس از این تعداد با همت خیرین، ۵۰۰ کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و یک هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در مدت سه سال اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

محمدی مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) را در ساخت این واحدها یادآور شد و اظهار کرد: ۴۰۰ کلاس درس در سال جاری به همت این قرارگاه احداث می شود که ساخت ۸۸ کلاس درس شروع شده است.

وی گفت: به غیر از ۵ شهرستان یاد شده ما در مابقی شهرستان ها مشکلی از بابت فضای آموزشی نداریم و حتی در برخی شهرها نظیر نیر سرانه فضای آموزشی بالای ۱۰ مترمربع است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: در شهرستان اصلاندوز با احداث دو مدرسه ۱۲ کلاسه مشکل تا حد زیادی رفع خواهد شد اما در اردبیل و پارس آباد به ساخت بیش از یک هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیاز مبرم داریم.

کد خبر 6100824

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند