Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر در بازدید از مرکز بندر دیر گفت: دانشگاه باید ارتباط بیشتری در زمینه‌های علمی و پژوهشی با جامعه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اسماعیل عبداللهی در بازدید از پروژه عمرانی و ساختمان فضای آموزشی و اداری مرکز دیر در جلسه‌ای با مسئولان شهرستان، کارکنان و استادان این واحد دانشگاهی شرکت کرد و گفت: «دانشگاه باید ارتباط بیشتری با جامعه و مردم در زمینه‌های علمی و پژوهشی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

عبداللهی هدف از این بازدید را بررسی درخواست‌های این مرکز دانشگاهی در زمینه توسعه و گسترش ظرفیت‌های آموزشی، پروژه‌های پرورش میگو با تراکم بالا در زمین 30 هکتاری و گسترش فضای آموزشی دانست و خاطرنشان کرد: «این منطقه از ظرفیت بالایی برخوردار است و ما باید نهایت استفاده را آن داشته باشیم.»

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک مرکز بزرگ علمی است که در ابعاد مختلف و همه عرصه‌ها به جامعه خدمت می‌کند، گفت: «به حول و قوه الهی و با حمایت مسئولان استان و شهرستان و نیز تلاش همکاران و اعضای هیأت امنای استان در ارتقای همه واحدها و مراکز موفق می‌شویم.»

دبیر هیأت امنای استان بوشهر با ابراز رضایت از عملکرد رئیس واحد دیر برای تحقق اهداف دراز مدت این مرکز دانشگاهی آرزوی موفقیت کرد.

عبدالعزیز بحرانی رئیس مرکز بندر دیر نیز گزارشی از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و کسب افتخاراتی از جمله قهرمانی تیم فوتسال و کسب مدال‌هایی در جشنواره کشوری تئاتر دانشگاهی ارائه کرد.

بحرانی گفت: «واحد بندر دیر با داشتن ظرفیت‌های مناسب در حوزه‌های مختلف کشاورزی و پتروشیمی و با همکاری مسئولان توانایی راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و تشکیل تعاونی‌های متعدد یا پروژه‌‌های مهم و سودآور را دارد.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۱۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی

نتایج فراخوان سال ۱۴۰۲ جذب مدرس حق التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه اظهار کرد: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیئت‌های اجرایی معین استان‌ها و بررسی نهایی در هیئت اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

وی افزود: در سال گذشته به منظور تأمین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی با توجه به دوره‌های در حال اجرا و رشته‌های جدید انجام شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه بیان کرد: در این فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به‌صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

کشت‌کار تصریح کرد: پس از ثبت‌نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیئت اجرایی معین استان و هیئت اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر هفت هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود سه هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد. لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می‌گردد، فعال می‌شود و مدرسان پس از فعال‌سازی کد مدرسی می‌توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری کنند.

کشت کار اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجدداً شرکت کنند.

کد خبر 751476

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • ۲۸ هزار هکتار از اراضی شناسایی شده برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن حذف شد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند