Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@14:55:53 GMT

تراکم ریسه ال ای دی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۸۸۴۷۸

تراکم ریسه ال ای دی چیست؟

در واقع ریسه های ال ای دی از منابع اصلی نور به شمار نمی روند و تنها کاربرد تزئینی دارند. ریسه ها با توجه به نیاز های مشتریان، در اندازه ها و مدل های متنوعی به فروش می رسند. خریداران در هنگام تهیه این تجهیزات نورپردازی با فاکتور های بسیاری مواجه خواهند شد که از مهمترین آنها می توان به تراکم ریسه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مفهوم تراکم یا چگالی ریسه ال ای دی به چه معنایی است و چه تاثیری در خرید ما خواهد داشت؟ ما در این مقاله بر آنیم تا به شرح این مفهوم مهم و مطالب مفید دیگری در رابطه با ریسه های ال ای دی بپردازیم.

آشنایی با ساختار ریسه ال ای دی

به طور کلی ریسه ال ای دی نواری ساختار ساده ای دارند و متشکل از سه قسمت بورد، بدنه و درایور یا مدار یکسو کننده است. بر روی بدنه ریسه ال ای دی بین هر سه SMD قسمت های مشخص شده ای برای برش تعیین شده است که بر اساس نیاز می توان متراژ و فاصله لامپ ها را انتخاب کرد. درایور نواری ال ای دی مبدل یکسو کننده تمام موج AC-DC بوده و برق 220 ولت متناوب شهری را به برق مستقیم تبدیل می کند. همچنین بورد ریسه محل قرارگیری تراشه های SMD است که به طور مثال برای زیر کابینت در هر متر از 30 تراشه و برای باغچه از 120 تراشه اس ام دی استفاده می شود.

تراکم ال ای دی در ریسه های ال ای دی یعنی چه؟

در کل چگالی ریسه ال ای دی به معنای مقدار ال ای دی در هر متر از ریسه مد نظر است و چگالی پیشنهادی 30، 60 و 120 ال ای دی در هر متر می باشد. همچنین علاوه بر چگالی، مفهوم دیگری تحت عنوان کمیت ال ای دی وجود دارد که نشان دهنده تعداد کل ال ای دی های جای گرفته بر روی یک حلقه 5 متری ریسه است. با این تفسیر می توان گفت که هر دو این اعداد برای نمایش تعداد ال ای دی به کار گرفته شده در یک واحد طولی در ریسه استفاده می شوند.

تاثیر چگالی یا تراکم ال ای دی در شدت نور ریسه ال ای دی

تراکم و تعداد ال ای ای های تعبیه شده بر روی ریسه ما قطعا تاثیر مستقیم و بسزایی خواهد داشت. به این ترتیب هرچه تعداد ال ای های نصب شده در هر متر از ریسه نواری بیشتر باشد، بنابراین شدت نور آن نیز بیشتر خواهد بود. البته در زمان خرید ریسه ال ای دی می بایست به مصرف برق آن توجه کرد. با اینکه ریسه های ال ای دی با تراکم ال ای دی بالا نور بیشتری را ارائه می دهند، ولی از طرفی دیگر مصرف انرژی و برق بیشتری دارند. از این رو به کاربران توصیه می شود تا در هنگام تهیه ریسه های ال ای دی ابتدا شدت نور دلخواه ریسه را مد نظر قرار دهند و سپس اقدام به خرید آن کنند.

تاثیر تراکم ال ای دی بر طول عمر و قیمت ریسه ال ای دی

بر خلاف مواردی مانند شدت نور و مصرف انرژی، تراکم ال ای دی از عوامل مهم در طول عمر ریسه ال ای دی به شمار نمی رود. چرا که طول عمر ریسه ما به جریان درایو و عملکرد حرارتی یک ال ای دی بستگی دارد. به طبع ریسه های ال ای دی با چگالی بالا انرژی و توان بیشتری را جذب و گرمای قابل توجهی را تولید می کنند. بنابراین این روند و بالا رفتن دمای محیط موجب کاهش طول عمر ریسه ال ای دی و کم شدن نور آن در طول زمان می شود.
همچنین تعداد ال ای دی های به کار رفته از معیار های اساسی قیمت ریسه مد نظر محسوب می شوند. ال ای دی های نصب شده بر روی ریسه های ال ای دی از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا بهره برده و نسبت به سایر اجزای ریسه گران قیمت تر هستند. با این اوصاف قیمت ریسه ال ای دی دلخواه ما متاثر از تراکم ال ای دی های آن است.

تاثیر تراکم ال ای دی بر توزیع نور

گاهی در ریسه های با تراکم یا چگالی ال ای دی پایین نور های نقطه ای دیده می شود. این مشکل که نمایان شدن جداگانه ال ای دی ها را به همراه دارد، به دلیل افزایش فاصله بین ال ای دی های نصب شده به وجود می آید. با این تفسیر، احتمال دیده شدن نقاط تاریک در میان ال ای دی ها در ریسه های ال ای دی با تراکم و چگالی بالا کمتر خواهد بود. البته این موضوع نزد برخی از مشتریان و خریداران ریسه های ال ای دی نقص بزرگی محسوب نمی شود و تنها به نیاز آنها بستگی دارد.

مزایا و کاربرد های ریسه ال ای دی نواری

مدل های مختلف ریسه های ال ای دی از پرکاربردترین محصولات روشنایی تزئینی به حساب می آیند که بر خلاف منابع نوری قدیمی، به واسطه مزایای فراوان خود، کاربرد های بسیاری در محیط های داخلی و خارجی دارند. انواع ریسه ال ای دی به راحتی قابل برش بوده و انعطاف پذیر هستند. این تجهیزات نورپردازی در عین مصرف پایین انرژی، بازدهی مناسبی دارند و نور یکنواخی را ارائه می دهند. علاوه بر این ویژگی ها، از مزایای دیگر ریسه های ال ای دی می توان به طول عمر بالا، دوستدار محیط زیست، تولید گرمای کم، نصب آسان، تنوع رنگی بالا و درخشندگی منحصر به فرد اشاره کرد.

همانطور که ذکر شد، ریسه های ال ای دی از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و به این دلیل امکان استفاده از آنها در نقاط مختلف برای متحول کردن نورپردازی وجود دارد. هتل ها و رستوران ها، باغ ها، پل ها، آینه های حمام، کابینت آشپزخانه، نرده ها، اتاق نشیمن، اتاق خواب، روی مبلمان، پلکان ها، اتاق پرو، تابلو های تبلیغاتی سطح شهر، فروشگاه ها، مغازه ها، مراکز تجاری و... از مکان ها و موقعیت های مناسب برای استفاده از ریسه های ال ای دی هستند.

منبع: فارس

کلیدواژه: تراکم ال ای دی ال ای دی تعداد ال ای ال ای دی ال ای دی ال ای دی ها شدت نور ریسه ها طول عمر بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند

به‌دنبال راه‌حلی برای مشکلات باتری گوشی، لپ‌تاپ یا حتی خودروهای الکتریکی هستید؟ محققان مؤسسه علم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) خبر خوبی برای شما دارند! آن‌ها موفق به ساخت یک باتری هیبریدی سدیم-یون با کارایی بالا شده‌اند که با سرعتی حیرت‌انگیز شارژ می‌شود و از تراکم انرژی فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

به گزارش گجت نیوز، این نمونه اولیه انقلابی از عنصر سدیم (Na) استفاده می‌کند که ماده‌ای شیمیایی با فراوانی بیش از 1000 برابر لیتیوم (Li) است (عنصر اصلی تشکیل‌دهنده باتری‌های رایج). درضمن، سدیم بسیار ارزان‌تر از لیتیوم هم هست.

به‌طور کلی، باتری‌های سدیم-یون با محدودیت‌هایی مانند خروجی انرژی پایین‌تر، قابلیت ذخیره‌سازی محدود و زمان شارژ طولانی‌تر مواجه هستند. اما طراحی نوآورانه این باتری به رهبری پروفسور جونگ کو کانگ، استاد دانشکده مهندسی و علوم مواد در KAIST، با ادغام مواد آندی (قطب منفی) رایج در باتری‌های معمولی با کاتدهای (قطب مثبت) مورد استفاده در سوپرخازن‌ها در یک سیستم هیبریدی، محدودیت‌های موجود در باتری‌های سدیم-یون را پشت سر گذاشته است. گزارش‌ها حاکی از آن است که این باتری جدید، ظرفیت ذخیره‌سازی بالا و سرعت شارژ و دشارژ فوق‌العاده‌ای را ارائه می‌دهد.

پتانسیل‌های متعدد سوپر باتری نمکی جدید

توسعه این باتری هیبریدی بر بهبود سرعت ذخیره‌سازی انرژی آندهای نوع باتری و افزایش ظرفیت نسبتاً پایین مواد کاتدی نوع سوپرخازن متمرکز بود.

تیم تحقیقاتی KAIST با استفاده از دو چارچوب فلزی-آلی مجزا، موفق به سنتز بهینه باتری‌های هیبریدی شد. این فرآیند منجر به تولید ماده آندی با سینتیک (سرعت واکنش) بهبود یافته و ماده کاتدی با ظرفیت بالا شده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهند که دستگاه ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون کاملاً مونتاژ شده، از تراکم انرژی باتری‌های تجاری لیتیوم-یون فراتر می‌رود و با ویژگی‌های تراکم توان سوپرخازن‌ها مطابقت دارد.

پروفسور کانگ می‌گوید این باتری جدید با تراکم انرژی ۲۴۷ وات ساعت بر کیلوگرم و تراکم توان ۳۴۷۴۸ وات بر کیلوگرم، می‌تواند در صنایع مختلفی از جمله خودروهای الکتریکی، وسایل الکترونیکی هوشمند و فناوری‌های هوافضا مورد استفاده قرار بگیرد.

یافته‌های این تحقیق که با همکاری دانشجویان دوره دکتری KAIST، جونگ هوی چوی و دونگ وون کیم انجام شده، با عنوان جذاب «آند دوپ شده سولفید آهن چند ظرفیتی با هدایت‌پذیری پایین بلورینگی و کاتد با سطح ویژه بالا و دوپ‌شده اکسیژن از چارچوب‌های کربنی گرافیتی غنی از نیتروژن متخلخل سه‌بعدی برای ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون با کارایی بالا»، در مجله بین‌المللی Energy Storage Materials منتشر شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انقلاب چینی‌ها در باتری‌سازی: این باتری با آب کار می‌کند!
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند